BodyLab BCAA Instant Strawberry Kiwi (300g) | 159,- |

BodyLab BCAA Instant Strawberry Kiwi (300g) | Trænings Tilskud kollektion | Velvære | Apuls | Epictrendz.com | Markedsføring & Reklamer | Affiliate online butik


BCAA er et af de mest anerkendte og benyttede kosttilskud blandt sportsudøvere. Det gælder både professionelle sportsudøvere og den private hjemmetræner.

Dette er Bodylabs forbedret BCAA produkt udført i den ideelle BCAA 2:1:1 ratio, som sikre de bedste forhold til din krop i forbindelse med aminosyrefordeling i musklerne.

BCAA skal være en frisk oplevelse og derfor leveres BodyLab BCAA Instant nu i mange smagsvarianter, som gør det muligt for dig, at vælge den smag du har det bedst med. Alle produkterne er helt uden sukker.

En bøtte BodyLab BCAA Instant indeholder 300 gram, svarende til hele 60 serveringer. Derved får du et meget koncentreret produkt, som er både billigere og bedre end mange af alternativerne.

Tilsæt 5 gram pulver til 3 deciliter iskold vand og du får den perfekte BCAA shake – perfekt før, under og efter træning.

Fremstillet af 100% vegansk BCAA. Der anvendes ikke BCAA af animalsk oprindelse, da denne type ofte er produceret i Kina og der er derved risiko for, at det er udvundet af bl.a. andefjer og svinehår. Dette produkt sikre dig kvaliteten af din kosttilskud til din træning.


Køb Varen Direkte

Epictrendz.com | Markedsføring & Reklamer | Affiliate online butik

Næringsindhold i BodyLab BCAA Instant Strawberry Kiwi:
Energi Drik (Dagsdosis 5g)
Energi: 49 kJ / 12 kcal
Fedt: 0 g
Heraf mættet fedtsyrer: 0 g
Kulhydrater: 0 g
Heraf sukkerarter: 0 g
Kostfibre: 1,1 g
Protein: 2,6 g
Salt: 0,11 g
L-Leucin: 1300 mg
L-Isoleucin: 650 mg
L-valin: 650 mh
Ingredienser i BodyLab BCAA Instant Strawberry Kiwi:
BCAA 2:1:1 (l-leucin, l-isoleucin, l-valin, emulgator (solsikkelecithin)), inulin, surhedsregulerende midler (æblesyre, natriumbicarbonat), aromaer, 1 % jordbærpulver, 1 % kiwipulver, farve (rødbedefarve), sødestoffer (sucralose, acesulfam-K).
Lidt baggrund…

Epic Trendz blev lanceret sommeren 2019. Virksomhedens fokusområde omfattende online markedsføring & affiliate reklamespots.
Hvor vores vision er at skabe en platform for kvinder, som har nogle af de mest eftertragtet Epic Trendz markedet har at tilbyde. Og som hele året rundt følger sæsonen og har fingeren på pulsen.

Vi har en simpel og enkel missionen. At tilbyde vores målgruppe – De kvinder som ønsker et lille twist, i hverdagen og gerne vil have følelsen af at være en smule unik. Dette vil vi opnå ved at skabe et “goto site“. En markedsportal som samler, alt hvad hjertet begær på et sted. Og dermed give jer muligheden for at kunne handle et sted, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Epic Trendz hovedfokus, vil ligger inden for alt der har med| Fashion, Velvære og Accessories alt gøre.

Vi mener helt ubetinget at vi kan opnå dette, med tiden. Og at vi gennem denne process også kommer til at skabe/opnå en masse inspirerende partnerskaber. Og dermed en masse samarbejde der vil komme til at gavne vores målgruppe, på den mest unikke vis.

Epic Trendz is the new lifestyle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *