Bodylab Carbs Kulhydrater (1kg) | 69,- |

Bodylab Carbs Kulhydrater (1kg) | Trænings Tilskud kollektion | Velvære | Apuls | Epictrendz.com | Markedsføring & Reklamer | Affiliate online butik


BCAA er et af de mest anerkendte og benyttede kosttilskud blandt sportsudøvere. Det gælder både professionelle sportsudøvere og den private hjemmetræner.

Bodylab kulhydrater hjælper dig med at opnå den bedste ydeevne samt optimal restitution via tilførsel af kulhydrater til kroppen.

Denne type af kulhydrat kaldes maltodextrin og er hyppigt brugt af atleter, da den optages hurtigt og naturligt.

Du kan nemt ryste Bodylab Carbs sammen med vand, til indtagelse før, under og efter din fysiske aktivitet.

Efter din træning, bør du indtage Bodylab Carbs sammen med hurtig optagelig protein (Eksempelvis Bodylab Whey) Dette er med til at sikre en optimal restitution og genopbyggning af musklerne.

Brugsanvisning:

Bodylab Carbs Kulhydrater kan anvendes på mange forskellige måder, alt efter dit fårmål og dine omgivelser: 

Træner du eksempelvis i kolde omgivelser, anbefales det, at du blander en 10% blanding (altså 112 gram pulver i 1 liter vand) Vi anbefaler dig, at du starter med lavere koncentrat og øger gradvis fra træningspas til træningspas.

Træner du i varme forhold, anbefales det, at du blander en 6% blanding (altså 70 gram pulver i 1 liter vand).

Optimal restitution:

Lige efter din træning, anbefaler vi, at du indtager kulhydrat (eksempelvis Carbs) sammen med proteinpulver, for at sikre din restitution de bedst mulige forhold.

Hvorfor indtage ekstra kulhydrater (Carbs):

Vi anbefaler, at du indtager kulhydrater for at sikre et tilstrækkeligt energiniveau til at præstere bedst muligt når det gælder. Det kan indtages før, under eller efter din træning, alt efter hvornår du føler dine energidepoter er lave. Vi ser ofte kulhydrat tilskud som dette anvendt hos fodboldspillere, vægtløftere, marathonløbere og hos cykelryttere mv.

Maltodextrin – en hurtig energitilførsel:

Når man skal optage kulhydrat, skal det passere mavesækken for at kunne optages fra tarmen til blodbanen og derfra ud til musklerne. Det er derfor nødvendigt at kigge på mavetømningshastigheden, som afhænger af antallet af partikler (osmolariteten), der er i den væske, som skal forlade maven. Oprethold derfor effektiv og naturlig mavetømningshastigheden, for derved at opretholde det høje energiniveau. Med det menes der, at du skal tænke over hvad du spiser og drikker. Indtag ikke tunge sager i forbindelse med din aktivitet.

Af denne årsag er Bodylab Carbs Kulhydrater på maltodextrin, da kæderne af glukosemolekyler hos maltodextrin kun tæller for en osmotisk partikel. På den baggrund kan du blande din kulhydratdrik mere koncentreret, uden du nedsætter din mavetømningshastigheden.

Bodylab Carbs Kulhydrater er 100% dansk produceret og kan indtages uden bekymring.

Ingredienser:
Maltodextrin (dextroseækvivalent 12-16)


Køb Varen Direkte

Epictrendz.com | Markedsføring & Reklamer | Affiliate online butik

Detaljer
Smag: Neutral
Næringsindhold
Energi (Kcal / Kj) pr. 100g
1620 kJ / 390 kcal
Protein pr. 100g
0 g
Kulhydrat pr. 100g
97 g (4 g sukkerarter)
Fedt pr. 100g
0 g
Fibre pr. 100g
0 g
Natrium pr. 100g
0 g
Lidt baggrund…

Epic Trendz blev lanceret sommeren 2019. Virksomhedens fokusområde omfattende online markedsføring & affiliate reklamespots.
Hvor vores vision er at skabe en platform for kvinder, som har nogle af de mest eftertragtet Epic Trendz markedet har at tilbyde. Og som hele året rundt følger sæsonen og har fingeren på pulsen.

Vi har en simpel og enkel missionen. At tilbyde vores målgruppe – De kvinder som ønsker et lille twist, i hverdagen og gerne vil have følelsen af at være en smule unik. Dette vil vi opnå ved at skabe et “goto site“. En markedsportal som samler, alt hvad hjertet begær på et sted. Og dermed give jer muligheden for at kunne handle et sted, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Epic Trendz hovedfokus, vil ligger inden for alt der har med| Fashion, Velvære og Accessories alt gøre.

Vi mener helt ubetinget at vi kan opnå dette, med tiden. Og at vi gennem denne process også kommer til at skabe/opnå en masse inspirerende partnerskaber. Og dermed en masse samarbejde der vil komme til at gavne vores målgruppe, på den mest unikke vis.

Epic Trendz is the new lifestyle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *