BodyLab Trimlet Slankepiller Med Koffein (180 stk) | 259,- |

BodyLab Trimlet Slankepiller Med Koffein (180 stk) | Trænings Tilskud kollektion | Velvære | Apuls | Epictrendz.com | Markedsføring & Reklamer | Affiliate online butik


BodyLab Trimlet Slankepiller med Koffein (180 stk) er et gennembrydende produkt, som hjælper dig i forbindelse med vægttab. I alt sin enkelhed, giver BodyLab Trimlet en mæthedsfornemmelse, som gør at du ikke har lyst til at gå og småspise i løbet af dagen. BodyLab Trimlet må ikke erstatte dagens vigtige måltider, men er blot et hjælpemiddel til, at du mister lysten til alle de små mellemmåltider.

I modsætning til den klassiske Trimlet skalnkepille, så har denne tilføjet Koffein. Svarende til 300mg ved 6 slankepiller (dagsdosis)

BodyLab Trimlet indeholder glucomannan fiber fra konjakrod, som giver denne mæthedsfornemmelse.

Ved indtagelse af 6 kapsler BodyLab Trimlet dagligt indtages 4 gram glucomannan, som bidrager til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet.

Hvordan fungerer slankepiller?
En slankepille som BodyLab Trimlet, virker ikke slankende i sig selv, men hjælper dig til et vægttab via effekten af denne kapsel. Du vil opleve en mæthedsfornemmelse ved indtagelse af BodyLab Trimlet, da slankepillen opløses i mavesækken og glucommanen giver en mættende fornemmelse. Drik derfor en masse vand, når du indtager dine BodyLab Trimlet.

Du behøver ikke andre produkter end BodyLab Trimlet i forbindelse med dit vægttab, da du blot skal holde en sund og nærende kost og bare tage den daglige dosis BodyLab Trimlet.

Dosering:
Indtag 2 kapsler BodyLab Trimlet ved hver af dagens 3 store måltider – morgen – middag og aften. Opnå den optimale effekt ved, at indtage de 2 kapsler med 1-2 glas vand 30 minutter inden måltidet. Derved vil du ikke overspise ved det givne måltid.

Bivirkninger ved slankepiller BodyLab Trimlet:
I modsætning til mange andre slanke produkter og slankemidler, vil du her få et praktisk talt bivirkningsfrit slankemiddel. Eneste påvirkning kroppen kan opleve, er lidt ekstra luft i maven.

Ingredienser:
Glucomannan (konjakrod/amorphophallus konjac K. Koch), kapsel: gelatine fra kalv/okse, bindemiddel: mikrokrystallinsk cellulose, fyldemiddel: magnesiumstearat, koffein, mineral: chrompicolinat.


Køb Varen Direkte

Epictrendz.com | Markedsføring & Reklamer | Affiliate online butik

Detaljer
Smag: Neutral
Lidt baggrund…

Epic Trendz blev lanceret sommeren 2019. Virksomhedens fokusområde omfattende online markedsføring & affiliate reklamespots.
Hvor vores vision er at skabe en platform for kvinder, som har nogle af de mest eftertragtet Epic Trendz markedet har at tilbyde. Og som hele året rundt følger sæsonen og har fingeren på pulsen.

Vi har en simpel og enkel missionen. At tilbyde vores målgruppe – De kvinder som ønsker et lille twist, i hverdagen og gerne vil have følelsen af at være en smule unik. Dette vil vi opnå ved at skabe et “goto site“. En markedsportal som samler, alt hvad hjertet begær på et sted. Og dermed give jer muligheden for at kunne handle et sted, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Epic Trendz hovedfokus, vil ligger inden for alt der har med| Fashion, Velvære og Accessories alt gøre.

Vi mener helt ubetinget at vi kan opnå dette, med tiden. Og at vi gennem denne process også kommer til at skabe/opnå en masse inspirerende partnerskaber. Og dermed en masse samarbejde der vil komme til at gavne vores målgruppe, på den mest unikke vis.

Epic Trendz is the new lifestyle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *