BodyLab Whey 100 Proteinpulver Jordbær Milkshake (1kg) | 169,- |

BodyLab Whey 100 Proteinpulver Jordbær Milkshake (1kg) | Trænings Tilskud kollektion | Velvære | Apuls | Epictrendz.com | Markedsføring & Reklamer | Affiliate online butik


Proteinpulver fra Bodylab – Whey 100 med Creamy Jordbær Milkshake smag.

Whey 100 proteinpulver er dansk produceret fra BodyLab, som fremstiller proteinpulver og andre kosttilskud i højeste kvalitet.

Denne pose whey 100 kommer i 1kg poser, som er lette at håndtere. Denne pose proteinpulver har et højt BCAA indhold (hele 22,9%), hvilket gør det mere effektivt, end alternative proteinpulver produkter med et lavere BCAA niveau. Det skyldes at BCAA er den “byggesten”, der hjælper kroppen med at opbygge og vedligeholde musklerne med protein. Whey 100 proteinpulver er også med til at styrke knoglerne.

Bodylab bliver produceret i Danmark og overholder samtlige regelsæt på området. Derfor kan du stole på både indhold og kvalitet. Valleproteinet udvindes af komælk, som er blandt de mest effektive protein former.

Brug proteinpulver som et supplement til en sund og nærende kost – Derved opnås de bedste resultater. Det er vigtigt at proteinpulver ikke erstatter kost i din hverdag og at dit proteintilskud ikke betragtes som et måltid. Det hedder kosttilskud og er derfor beregnet som et ekstra tilskud til din hverdagskost. Mange tager en proteinshake før og efter træning, for at opretholde de nødvendige næringsstoffer til kroppen.


Køb Varen Direkte

Epictrendz.com | Markedsføring & Reklamer | Affiliate online butik

Detaljer
Smag
Jordbær Milkshake
Næringsindhold
Protein type
Valleprotein (Whey 100)
Energi (Kcal / Kj) pr. 100g
1660 kJ / 400 kcal
Protein pr. 100g
75 g
Kulhydrat pr. 100g
6 g (4 g sukkerarter)
Fedt pr. 100g
7,5 g (2,4 g mættede fedtsyrer)
Fibre pr. 100g
0-1 g
Natrium pr. 100g
0,20 g
Lidt baggrund…

Epic Trendz blev lanceret sommeren 2019. Virksomhedens fokusområde omfattende online markedsføring & affiliate reklamespots.
Hvor vores vision er at skabe en platform for kvinder, som har nogle af de mest eftertragtet Epic Trendz markedet har at tilbyde. Og som hele året rundt følger sæsonen og har fingeren på pulsen.

Vi har en simpel og enkel missionen. At tilbyde vores målgruppe – De kvinder som ønsker et lille twist, i hverdagen og gerne vil have følelsen af at være en smule unik. Dette vil vi opnå ved at skabe et “goto site“. En markedsportal som samler, alt hvad hjertet begær på et sted. Og dermed give jer muligheden for at kunne handle et sted, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Epic Trendz hovedfokus, vil ligger inden for alt der har med| Fashion, Velvære og Accessories alt gøre.

Vi mener helt ubetinget at vi kan opnå dette, med tiden. Og at vi gennem denne process også kommer til at skabe/opnå en masse inspirerende partnerskaber. Og dermed en masse samarbejde der vil komme til at gavne vores målgruppe, på den mest unikke vis.

Epic Trendz is the new lifestyle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *