Hanky Panky Original Bralette Chai

EpicTrendz.com | Hanky Panky Original Bralette Chai

Hanky Panky Original Bralette Chai. Fantastisk fin bralette fremstillet i Hanky Pankys klassiske signaturblonder. Blonden er blød og let samt fremstillet i en rigtig fin nylonkvalitet, som føles blød mod huden uden skarpe kanter. Braletten er bøjlefri og har tynde justerbare skulderstropper, som kan regulereres bagpå. Under barmen er der et bredt blondebånd, der omfavner brystkassen, uden at den sidder for hårdt til. Braletten kan opleves som værende en anelse stor i størrelsen. Match gerne med stringtrusser fra samme serie!
I 1977 skabte den amerikanske designer, Gale Epstein en håndlavet undertøjslinie fremstillet af broderede lommetørklæder. Hele modeindustrien var fascineret af kollektionens kvalitet og kreativitet, så succesen var et umiddelbart faktum – mærket fik dermed navnet Hanky Panky. I dag er Hanky Panky et legendarisk undertøjsmærke fra New York, hvis oprindelige kollektion kan ses bag glas på Metropolitan Museum of Modern Art. Takket være sin indfødte amerikanske produktion, som stadigvæk er lokaliseret i New York, man har udarbejdet en fænomenal kvalitetskontrol af produkterne, gode arbejdsvilkår og sikkerhed for medarbejderne og 100 % genanvendelse af restmaterialerne.
Med fokus på komfort og design har dette farverige mærke vundet mange udmærkelser og priser for sin revolutionerende pasform og trendy look og er en modefavorit blandt utallige modemagasiner, kendte og stylister. Hanky Panky tilbyder i følge “In Style” og “The New Yorker” verdens skønneste stringtrusser men selv fashionable toppe, legesyge boyshorts og bedårende braletter i sine klassiske signaturblonder og store farvepalette. Hver kvinde bør have en samling af Hanky Pankys undertøj i sin undertøjsskuffe!

Fitness & Fashion

Materiale:
  100% nylon

Vask:
   Håndvask

Hanky Panky Original Bralette Chai

EpicTrendz

Affiliate markedsføring

Affiliate online markedsføring. Med fokus på at skabe unikke personligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: