Hvem er Vi?

Epic Trendz blev lanceret i april 2019 som en omfattende markedsføring & reklame platform. Med alt inden for fashion, sundhed, tilbehør og de nyeste teknologiske trends.

Vi arbejder fokuseret på at give dig som kvinde – Den eneste online portal, du behøver.
Med de perfekte vare og i den helt rigtige kvalitet.

Hvad gør Epic trendz anderledes

Symbol_sort | Epictrendz.com |

Vores mission er er at skabe en markedsportal, der udelukkende har fokus på at opfylde den rette målgruppes behov. Hvilket betyder at portalen har til hensigt at kunne tilbyde alt hvad hjertet begær, så vores kunder ikke behøver at søge efter det de søger andre steder en hos Epic Trendz.

For den mere moderne og klassiske type

Vi vil alle gerne udstråle den bedste version af os selv. Dette gælder også når det kommer til garderobeskabet og de accessories der høre til. Og der er her at Epic Trendz markedsportal kommer ind i billedet. Et sted hvor vi vil gøre alt vi kan for at hjælpe dig.

For den mere sporty & konkurrence søgende type

Heldigvis har de fleste mennesker i dag en aktiv hverdag, når det kommer til fysisk aktivitet. Om det så er hjemme, i naturen eller nede i det lokale center. Kræver det, det rette udstyr og især det rette outfit. Ikke kun for at det skal se godt ud, men fordi at vi skal have det godt, i det vi træner i.

Vores lille Team

Epic Trendz er en lille nystartede virksomhed, der bygger på affiliate online markedsføring. Og har et medarbejderstab på et pr få ansvarlige. Hvor alt det arbejde, der bliver lagt i virksomheden, sker hjemmefra.

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; width:100%;} /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */